31 May 2013

Καταγγελία: όργιο οπλοκατοχής στη Βουλή

Μείζον Πολιτικό Θέμα στα ΜΜΕ

Συστηματική και προκλητική χαρακτηρίζεται η οπλοκατοχή στην Βουλή, η οποία, αντίθετα με αρχικές εκτιμήσεις, δεν περιορίζεται μόνο στα καθιερωμένα πιστόλια και περίστροφα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός κάθε ελέγχου καθώς κυκλοφορούν πολλά πολεμικά τουφέκια, τα οποία φέρουν, άκουσον, άκουσον, ακόμη και ξιφολόγχες!

Οι φέροντες τα όπλα δεν φαίνεται να έχουν σώας τας φρένας και θεωρούνται ότι δυνητικά αποτελούν δημόσιο κίνδυνο, καθώς ντύνονται εκκεντρικά, βηματίζουν με παράξενο τρόπο ενώ κατά περίπτωση μένουν ώρες ακίνητοι, κραδαίνοντας επιδεικτικά τα όπλα τους! 

Κορυφαίοι παράγοντες της πολιτικής ζωής του τόπου εκτιμούν ότι απαιτείται άμεση αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που αφορά στην οπλοκατοχή στη Βουλή. Επίσης οι ίδιοι κύκλοι προκρίνουν ως αναγκαία την επανεξέταση  μιας προς μιας όλων των αδειών οπλοφορίας που έχουν εκδοθεί σε πολιτικούς από μηδενική βάση, ειδικά για τους πρώην πρωθυπουργούς που φέρονται να οπλοφορούν ενώ κατά γενική ομολογία στερούνται σοβαρότητας και αξιοπιστίας. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να τραυματιστεί κάποιος ή να θρηνήσουμε ακόμη και θύματα από αυτούς τους παράφρονες κουμπουροφόρους της δημοκρατίας. 

Ακολουθεί αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ της Θυμηδίας, όπου καταγράφεται η προκλητική, συστηματική και κατ' εξακολούθηση παρανομία. Οι εμπλεκόμενοι δεν φαίνεται να τηρούν ούτε καν τα στοιχειώδη προσχήματα:






Καρέ-καρέ το αίσχος της επιδεικτικής 
οπλοκατοχής πέριξ της Βουλής
από τον φακό της Θυμηδίας

Ειλικρινής συγγνώμη στους άνδρες και γυναίκες της προεδρικής φροουράς, η παραπάνω σάτιρα στοχεύει στους πολιτικούς τους προϊσταμένους και μόνο.


No comments: