15 Feb 2013

Αίμα - Tιμή - Kοντή Ψ..ή!

Ηρθε η ώρα για λίγες κουβέντες, καθαρές και σταράτες, προς όλους αυτούς που ψήφισαν και στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή:

Δεν είστε όλοι πωρωμένοι φασίστες, σαν τα κωθώνια που πήραν την ψήφο σας. Μερικούς από σας, σας ξέρουμε. Είστε καθημερινοί άνθρωποι, χωρίς ιδιαίτερη έφεση στη βία και τον τσαμπουκά, αλλά και χωρίς την παραμικρή πολιτική παιδεία. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είστε πολιτικά καθυστερημένοι. Δεν έχετε ιδέα τι θα πει πολιτική, όχι μόνο γιατί δεν σας το έμαθε κανείς στο σχολείο ή αλλού, αλλά και γιατί σχεδόν ποτέ δεν το είδατε στη πράξη σε αυτή τη χώρα. Αυτό που είδατε, που βιώσατε και καταλάβατε ως πολιτική, είναι οι μαϊμουδιές των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, η παπαρολογία στα παράθυρα και τα μπαλκόνια και η ρουσφετολογία πίσω από τις κλειστές πόρτες των κομματικών γραφείων. Δεν έχετε αίσθηση τι σημαίνει πολίτης, είστε κλασσικοί ΠΕΛΑΤΕΣ, άνθρωποι με την ψήφο σας διαθέσιμη για εκποίηση στον πλειοδότη, σε αυτόν που θα κάνει την δουλίτσα σας, είτε αυτό είναι ο διορισμός του παιδιού (ιερό στην οικογενειοκρατούμενη ελληνική κοινωνία, άλλωστε ψηφίσαμε διαδοχικά δύο πρωθυπουργικούς γόνους από καλές οικογένειες) ή θα διώξει το κέντρο μεθαδόνης από τη γειτονιά για να μην πέσουν οι αξίες των οικοπέδων ή ακόμη και για να φτιάξει τις λακκούβες έξω από το σπίτι σας. Δεν έχετε εμπειρία από κράτος που λειτουργεί με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Οι μόνες κρατικές δομές που σας έχουν εξυπηρετήσει, είναι αυτές που είναι στελεχωμένες από λίγους γενναίους/ες, που κάνουν σωστά τη δουλειά τους με προσωπικό ήθος και παρρησία, κόντρα στην επικρατούσα ανικανότητα και διαφθορά. Έτσι είστε πάντα ευγνώμονες και γενναιόδωροι προς συγκεκριμένα πρόσωπα, αντί για τις δομές και τους θεσμούς που δημιουργήθηκαν, υποτίθεται, στο όνομά σας και που πληρώνετε.

Είστε πολιτικά ανύπαρκτοι γιατί δεν καταφέρατε ποτέ να ενωθείτε με ένα γείτονα ή ένα συνέλληνα για ένα κοινό σκοπό, να δώσετε ένα μικρό μέρος του πλούτου ή του χρόνου σας για να πετύχετε κάτι χρήσιμο όπως το καθάρισμα ενός ρέματος ή να οργανώσετε μια εκδρομή του ΚΑΠΗ ή μια χορωδία. Είστε υπέρμαχοι αλλά και εγκλωβισμένοι στην προ-αστική έννοια της οικογένειας, που όμως μαραίνεται και ματαβάλλεται σε αυτιστική σε μια κοινωνία σογιών, όπου το κάθε σόι βολεύει τους δικούς του, δημιουργεί κάποιες ιερές συμμαχίες και μάχεται τα άλλα.

Είστε πολιτικά απαράδεκτοι γιατί ακόμη και τώρα, που όλα αλλάζουν βίαια και η πολιτική ξαναορίζεται σε νέα βάση, προτιμάτε να ασχοληθείτε με μπάλα ή με νέα διασημοτήτων, αντί να διαβάσετε μια πολιτική εφημερίδα ή να ακούσετε κάποιο δελτίο ειδήσεων κάποιας αξιοπιστίας (αυτά τα 2-3 που υπάρχουν ακόμη) για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Αντί αυτού είστε πάντα έτοιμοι να περάσετε δίπλα από την ουρά συμπολιτών για να φθάσετε πρώτοι, κι ας μην το αξίζετε. Είσαστε έτοιμοι να περάσετε κάθε κόκινο φανάρι, να πάτε ανάποδα σε κάθε μονόδρομο, να κάνετε οποιοδήποτε κόλπο να γλιτώσετε την εφορία ακόμη κι αν έχετε λεφτά, όχι για να επιβιώσετε, αλλά για να κάνετε το μάγκα. Είστε οι πρώτοι που γκρινιάζουν για την ανεπάρκεια του κράτους και οι τελευταίοι που θα στηρίξουν τη λειτουργία του. Είστε πολιτικά καταστρεπτικοί γιατί όταν οι υπόλοιποι προσπαθούν να χτίσουν, εσείς κυτάτε να κλέψετε υλικά - όχι για να χτίσετε κάτι άλλο, αλλά για να τα καταχωνιάσετε κάπου, κι όταν σας εμποδίζουν, κάνετε σαματά για το δικαίωμα στην υπονόμευση.

Η αποκορύφωση της πολιτικής σας ένδειας είναι ότι αντί να αντιτάξετε κάτι, έστω δύο λογικές κουβέντες, μια συμμετοχή σε μια πορεία, μια συνέλευση γειτόνων, μια επιστολή διαμαρτυρίας σε μια εφημερίδα - το μόνο που βρήκατε να κάνετε ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο είναι να στείλετε ναζί στη βουλή, να βιάσουν ακόμη περισσότερο την ήδη βιασμένη δημοκρατία, που πήρε χιλιετιρίδες να χτιστεί και όπως απέδειξε η πρόσφατη ιστορία, μπορεί να καταλυθεί μέσα σε μια νύχτα. Όμως δεν σας ενδιαφέρει, γιατί ποτέ δεν συμμετείχατε ούτε πρόκειται να συμμετάσχετε, αυτά τα πράγματα απαιτούν μια ελάχιστη συνεννόηση, κοινό σχεδιασμό, στοιχειώδη συναίνεση, κάποια συνεργασία τελοσπάντων, την οποία περιφρονείτε. Εσείς θέλετε να υπακούτε ή να διατάζετε - να αγοράζετε ή να πουλάτε, μέχρι εκεί φθάνει η εμπλοκή σας στην κοινωνία, αυτό ξεκουράζει το αγύμναστο μυαλό σας από την πολυπλοκότητα των αποφάσεων και των ευθυνών. Η μόνη συνεργασία που βιώνετε τακτικά είναι στην εξέδρα του γηπέδου, όταν ουρλιάζετε ανώνυμα κάποιο υβριστικό σύνθημα, που όμως σβήνει σε λίγα δευτερόλεπτα και τότε είστε πάλι μοναχικοί κάφροι μέσα σε χιλιάδες άλλους μοναχικούς κάφρους. Μόνη διέξοδος το ντου στους απέναντι κάφρους ή στην αστυνομία, για μερικές ακόμη στιγμές ευκαιριακής ένωσης με κάποιο κομμάτι της κοινωνίας, αυτό το άρρωστο.

Επειδή λοιπόν όχι απλά δεν έχετε πολιτική παιδεία αλλά ουσιαστικά ούτε κοινωνική ζωή, επειδή επικοινωνείτε αληθινά μόνο με κραυγές και σφαλιάρες, επειδή κάθε φορά που ανοίγετε το στόμα σας είναι για να προσβάλλετε κάποιον ή για να τον γλείψετε - αναλόγως την κοινωνική και οικογενειακή ιεραρχία, επειδή το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το κέρδος και η πάρτη σας, επειδή το μόνο συναίσθημα που σας διεγείρει και σας κινητοποιεί πραγματικά είναι το μίσος - και δεν σας φταίνε οι λαθρομετανάστες, οι εβραίοι, οι ομοφυλόφιλοι, αυτοί είναι οι λαγοί, στην πραγματικότητα μισείτε όλους τους ανθρώπους εκτός του σογιού σας, απόδειξη ότι έχετε ανακυρήξει τους μισούς συνέλληνες προδότες, για όλους αυτούς τους λόγους, να προσφέρετε μια πραγματική υπηρεσία στην φυλή που λέτε ότι υπεραγαπάτε ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, να μην χρησιμοποιήσετε ποτέ πια τα πενιχρά αγαθά που προσφέρει αυτή η έστω κουτσή δημοκρατία. Όποτε γίνονται εκλογές να πηγαίνετε γήπεδο, εκδρομή, για μπάνιο, σκι, επίσκεψη στους κουμπάρους κοκ. γιατί κάνετε μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα και στον ελληνισμό από τους ανίκανους και τα λαμόγια που μας κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια. Δείτε το σαν ιερή αποστολή να προστατεύσετε τους απογόνους του Λεωνίδα και του Μ. Αλεξάνδρου από τον παγκόσμιο διασυρμό της επικράτησης των ναζί στην κοιτίδα του πολιτισμού και απόσχετε από οτιδήποτε πολιτικό.

Και να μην ξαναπάτε στο Σύνταγμα για να φωνάξετε να καεί το μπουρδέλο, γιατί είστε πελάτες του μπουρδέλου, όχι μόνο υποκριτικοί πόρνοι, αλλά και τζαμπατζήδες.

No comments: