8 Mar 2012

Please Mr. Thomsen...

Το τελευταίο 24ωρο αποκαλύφθηκε ότι ανώτατοι δημόσιοι λειτουργοί στη διοίκηση της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, αποτάθηκαν για κρίσιμα εθνικά θέματα της οικονομίας στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν με κρυφές επιστολές. Η Θυμηδία, ορμώμενη από τη σκέψη ότι κάτι ξέρουν οι ανώτατοι δημόσιοι υπάλληλοι που απευθύνονται σε αυτόν τον κύριο για κρίσιμα θέματα αντί για τους εγχώριους ταγούς μας, αποφάσισε να προσφέρει αυτή την ευεργετική ικανότητα σε όλους τους αναγνώστες. Έτσι σήμερα δημοσιεύουμε μια φόρμα όπου μπορεί ο καθένας να συμπληρώσει τα θέματα που τον απασχολούν και να δοκιμάσει την τύχη του με τον αρρενωπό Δανό, ο οποίος εμφανώς είναι αποδέκτης αιτημάτων. 

Οδηγίες: τυπώστε το παρακάτω κείμενο και συμπληρώστε το ιδιοχείρως, επιλέγοντας και διαγράφοντας παραγράφους κατά περίπτωση. Κατόπιν, αποστείλατε στον κ. Πολ Τόμσεν, Εκπρόσωπο ΔΝΤ, Χωριό του Άγιου Βασίλη, Βόρεια Ευρώπη, ενταύθα.

Αγαπητέ κ. Τόμσεν,

επιθυμώ να θέσω υπόψη σας τα παρακάτω θέματα, για τα οποία ελπίζω στην άμεση ανταπόκρισή σας. 

Επιθυμώ να διοριστώ σε θέση ... με μισθό ... και πολλές πολλές διακοπές.

Επιθυμώ την διαγραφή του χρέους μου ύψους ... στην τράπεζα ... με αριθμό λογαριασμού .... .

Επιθυμώ την δημόσια εκτέλεση δια απαγχονισμού/τυφεκισμού/ανασκολοπισμού του/της νυν/τέως υπουργού .... στην πλατεία Συντάγματος/Κλαυθμώνος/Αριστοτέλους/.... (άλλη - για συνοικιακές πλατείες, ορίστε περιοχή)

Επιθυμώ την απόλυση του/της συναδέλφου μου ... από τη θέση ... το συντομότερο δυνατό, ώστε να διευκολυνθεί η εξέλιξη μου. 

Επιθυμώ την διαγραφή του εθνικού χρέους από όλους τους δανειστές, εγχώριους και ξένους, εκτός από το ασφαλιστικό ταμείο μου ...., το οποίο επιθυμώ να πριμοδοτηθεί από τον προϋπολογισμό

Επιθυμώ μόλις ολοκληρώσετε την πραγματοποίηση της επιθυμίας μου, να πάρετε τα μάτια σας εσείς και οι άλλοι δύο της τρόικας και να τσακιστείτε να φύγετε από τη χώρα μας, ναζί δυνάστες των λαών!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ταχεία αντιμετώπιση του θέματός μου και προσβλέπω σε περαιτέρω συνεργασία.

Μετά τιμής,

.......................


No comments: