21 Nov 2011

Δεν υπογράφει - δεν υπογράφει... μέχρι να υπογράψει

Υπέγραψε τίποτα ο Αθανάσιος Διάκος; Ο καλόγηρος Σαμουήλ; Ζήτησε στυλό την ώρα που έκοβε Πέρσες ο Λεωνίδας; Μοίραζε αυτόγραφα ο Παλαιολόγος; Είχε σώμα συμβολαιογράφων ο Μ. Αλέξανδρος; Αφησε εντυπώσεις στο βιβλίο της Ακρόπολης ο Γλέζος; Γιατί λοιπόν πρέπει να υπογράψει ο Σαμαράς;

Τι κι αν θα πεινάσουν και θα παγώσουν χιλιάδες συνταξιούχοι και οικογένειες το καταχείμωνο; Ο Ελληνας δεν λογάει κακουχίες όταν διακυβεύονται εθνικά ιδεώδη, που υπαγορεύουν αυτονοήτως ότι δεν θα κατέχει ο κάθε κύριος Σόιμπλε ούτε δείγμα υπογραφής του Αντώνη του Σαμαρά. Όλα κι όλα! Του Ελληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει!

Και τώρα ας σοβαρευτούμε: Αν δεν καταφέρει ο Παπαδήμος να τα συμβιβάσει με τους Ευρωπαίους, τότε ο κ. Σαμαράς θα αναγκαστεί να εκτελέσει τη πιο θεαματική ανάποδη κυβίσθηση από όλα τα συγγενή των πρωτευόντων θηλαστικών είδη, και μάλιστα με τους μαλλιαρούς συμβουλό-μαγκες που σέρνει να κάνουν τις σχετικές κορδελίτσες στα ΜΜΕ!

Στο μέλλον μπορεί να έχουμε ακόμη πιο θεαματική κωλοτούμπα Α.Σ., αν φέρει η μοίρα και ο καιρός και βρεθεί πρωθυπουργός κατά την τελική διευθέτηση του ονόματος των Σκοπίων, με το καθιερωμένο συνθετικό "Μακεδονία" και με ΛΑΟΣ συγκυβέρνηση, έτσι, για extra ειρωνεία. Τότε θα χειροκροτήσουν και οι πιο παρδαλοί μπαμπουίνοι της show bizz.

No comments: